21/09/2018

High on Fire – De Vermis Mysteriis [E1, 2012]

Постирано на 08/06/2012 од во Албуми, Музика

Се понадевав, ама бев свесен оти нема да бидам првиот што ќе напише дека Мет Пајк е најголемиот жив металец што моментно гази на планетава. Не Велик, како имењакот ми или како Петар, ами џиновски по процентот металоцити (нешто како еритроцити, но за хедбенгери) во неговата во облак од марихуана напафкана крв. Тој заклучок ми […]