19/08/2018

Intronaut – Valley of Smoke [Century Media, 2010]

Постирано на 29/03/2011 од во Албуми, Музика

Металот не е познат по суптилноста. Претераноста – инструментална, вокална, стилска – во овој правец е секогаш понагласена отколку во останатите жанрови што си имаат работа со гитари и со дисторзија. И така треба да биде. Дури и по цена таа пренагласеност да ги поттикне инди-интелектуалците да се впуштаат во анализи за фрапантната антикулоќа и […]