19/06/2018

Постеризам: Rhys Cooper

Постирано на 02/07/2012 од во Арт, Постеризам

Популарната култура, особено рокенролот, во сите негови форми – нежни, груби, тивки, бучни, страстни и безопасни – е нераздвојна од постерот. Фантастични дизајни од оваа уметничка форма има и уште пред да биде откриен модемот, но со помош на интернетот, барем за мене, се отвори вратата за поредовно следење кој, за кого и какви постери […]