21/09/2018

June со свирка во Soulmatik ќе го претстави новиот албум Indian Summer

Постирано на 18/12/2014 од во Вести

Македонската музичка сцена, онаа невидливата – несубвенционирана – сама по себе е надвор од секоја нормалност што изминативе години масовно се сервира (и глатко конзумира). Во нејзини рамки, June отсекогаш биле аномалија. Комплимент? Недвосмислено. Нивната скромност во јавноста и ненаметливост во изразот единствено се рамни со посветеноста со која што се придржуваат до својот филм […]