20/08/2018

Плејлиста: Movember Rain или дожд од бркови (и по некоја брада)

Постирано на 29/11/2013 од во Музика, Плејлиста

Како првокласно сврталиште на задоцнети помодари Македонија годинава симпатично изненади со навременото приклучување кон одреден глобален тренд, како и со изборот на самото случување актуелно во светски рамки. Нема потреба од делење влакна – иако Movember е акција со корени уште од 1999, со опипливо основање во 2004, реално, таа фактички стана планетарна изминативе две-три […]