21/09/2018

Ed Sheeran – You Need Me, I Don’t Need You

Постирано на 26/09/2011 од во Видео

Ед Ширан припаѓа на новата генерација енглески клинци, што знаат да напраат добра поп-песна.

Deolinda – Parva Que Sou

Постирано на 10/06/2011 од во Видео

Стиховите што ја поттикнаа португалската младина да протестира: I’m from the generation that doesn’t get paid. It doesn’t bother me. How stupid can I be? Things are going poorly, and that’s the way it will stay. Those who can land an internship are lucky. What a stupid world this is, a world in which we […]

Superhiks – Na luta rana

Постирано на 07/06/2011 од во Видео

Superhiks прави омаж на Sepultura и нивниот албум Roots на песната “На лута рана”, вториот сингл од следниот албум.

Dubioza Kolektiv – Walter

Постирано на 01/06/2011 од во Видео

Херојот на Сараево, Валтер, е главна ѕвезда во спотот за истоимената песна од албумот “5 до 12” на Dubioza Kolektiv.

Baklava – El amor kon un estranyo

Постирано на 26/05/2011 од во Видео

Групата “Баклава” неодамна го објави третиот албум Me mankas mucho, а ова е спотот што го сними за песната од цедето, El amor kon un estranyo.

Љубојна – Ти реков, ми рече

Постирано на 16/05/2011 од во Видео

Првиот спот од последниот студиски албум, “Песна за мојата песна”, “Љубојна” го сними за нумерата “Ти реков, ми рече”.

Strajk – Angeli i Demoni

Постирано на 16/05/2011 од во Видео

Спот од новиот албум на Strajk, Kutija, објавен неодамна за Bootlegs Basement Lab и Suriken Records.