19/08/2018

Синглтека: Tool – Hush [#член11]

Постирано на 09/10/2012 од во Музика, Синглтека

I can’t say what I want to,
even if I’m not serious.
Things like….
“Fuck yourself,
kill yourself,
you piece of shit.”

People tell me what to say,
what to think ,
and what to play.

I say…
“Go fuck yourself,
you piece of shit.
Why don’t you go kill yourself?”

Just kidding.

Тагови: ,

Напиши одговор

Ве молам пополнете ги потребните полиња инаку нема да можете да коментирате. Користете пристојни зборови. Вашата e-mail адреса нема да биде објавена.

Gravatar е поддржан.

Можете да ги користите следниве HTML кодови: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>