20/08/2018

Ed Sheeran – You Need Me, I Don’t Need You

Постирано на 26/09/2011 од во Видео

Ед Ширан припаѓа на новата генерација енглески клинци, што знаат да напраат добра поп-песна.

Тагови:

Напиши одговор

Ве молам пополнете ги потребните полиња инаку нема да можете да коментирате. Користете пристојни зборови. Вашата e-mail адреса нема да биде објавена.

Gravatar е поддржан.

Можете да ги користите следниве HTML кодови: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>