20/08/2018

Superhiks – Na luta rana

Постирано на 07/06/2011 од во Видео

Superhiks прави омаж на Sepultura и нивниот албум Roots на песната “На лута рана”, вториот сингл од следниот албум.

Тагови:

One Response to “Superhiks – Na luta rana”

  1. asd 8 јуни 2011 at 20:11 #

    Nema vrska pesnata so sepultura, videte komentar od Goran.


Напиши одговор

Ве молам пополнете ги потребните полиња инаку нема да можете да коментирате. Користете пристојни зборови. Вашата e-mail адреса нема да биде објавена.

Gravatar е поддржан.

Можете да ги користите следниве HTML кодови: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>