20/08/2018

Dubioza Kolektiv – Walter

Постирано на 01/06/2011 од во Видео

Херојот на Сараево, Валтер, е главна ѕвезда во спотот за истоимената песна од албумот “5 до 12” на Dubioza Kolektiv.

Тагови:

Напиши одговор

Ве молам пополнете ги потребните полиња инаку нема да можете да коментирате. Користете пристојни зборови. Вашата e-mail адреса нема да биде објавена.

Gravatar е поддржан.

Можете да ги користите следниве HTML кодови: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>