20/08/2018

Strajk – Angeli i Demoni

Постирано на 16/05/2011 од во Видео

Спот од новиот албум на Strajk, Kutija, објавен неодамна за Bootlegs Basement Lab и Suriken Records.

Тагови:

Напиши одговор

Ве молам пополнете ги потребните полиња инаку нема да можете да коментирате. Користете пристојни зборови. Вашата e-mail адреса нема да биде објавена.

Gravatar е поддржан.

Можете да ги користите следниве HTML кодови: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>