21/09/2018

Љубојна – Ти реков, ми рече

Постирано на 16/05/2011 од во Видео

Првиот спот од последниот студиски албум, “Песна за мојата песна”, “Љубојна” го сними за нумерата “Ти реков, ми рече”.

Тагови:

Напиши одговор

Ве молам пополнете ги потребните полиња инаку нема да можете да коментирате. Користете пристојни зборови. Вашата e-mail адреса нема да биде објавена.

Gravatar е поддржан.

Можете да ги користите следниве HTML кодови: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>